Daniel Ågren

Om Daniel Ågren

Kön:Man
Ålder:43
Placeringsinriktning:
Gärna mindre, oupptäckta / oanalyserade bolag som jag bedömer kommer gå betydligt bättre än index. Hög risk kompenserar jag genom att fokusera på ett mindre antal innehav ( Ca 2-5 st ) som jag försöker hålla stenkoll på.
Placeringsstrategi lång sikt:
Detta ser jag gärna hos mina innehav: Positivt kassaflöde eller nära till positivt kassaflöde. Stora insiderinnehav. Verksamma i branch som passar macroläget. Kunnig ledning / bra trackrecord. Låg värdering. Tätt med triggers i närtid. Hög tillväxt. Hög direktavkastning ett plus.
Placeringsstrategi kort sikt:
Från dagar till månader och år. Kan sälja ett innehav som jag fortfarande tror på om jag hittar ett annat som jag anser har ännu större potential. Oftast har jag innehaven mer än 6 månader. Har även en tradingportfölj där jag endast gör kortare affärer och aldrig ligger kvar i innehav över natten.
Övrigt:
Mina innehav är ofta att betrakta som hög risk med hög potential. Det är inget för den som inte tål volatilitet i portföljen. Jag investerar på fundamental analys och använder teknisk analys endast till att hittta en attraktiv ingångsinvå. Fokuserar på micro men anväder macroläget för branchval.
Aktietips-SMS7 medlemmar tar rygg på Daniel Ågrens portfölj

Aktietips-SMS

Följande medlemmar tar rygg på Daniel Ågrens portfölj:
Martintest, Johan Didron, JohanSundmark, HAmpie, mander40, piltorp

STÄNG
Mer info

Daniel Ågrens vägg

Daniel Ågren

Phantom83s bild

Phantom83   10 maj, 19:08

Hej Daniel. Jag tycker du skriver mycket intressanta inlägg och att du har väldigt bra koll på läget. Vet inte alls hur det funkar, men skulle tycka det var spännande att ta rygg på dig. Hur exakt är du med att redovisa innehav och köp/sälj här på aktieexperterna? Tack för många spännande inlägg. /C

Daniel Ågren   11 maj, 14:24


Hej och tack för den positiva feedbacken. Jag var tidigare en av "experterna" här på Aktieexperterna och då var jag självklart bra på att uppdatera. Min nuvarande portfölj passar enligt mig inte att bara ta rygg på däremot bidrar jag gärna med inspiration och sen får var och en göra sin egen bedömning. Feel free att ställa frågor om du undrar över ngt. Ha det gott!

Vänner

22 okt, 18:43

Daniel Ågren och Gekko_jr är nu vänner

Vänner

29 okt, 14:36

Daniel Ågren och Tradecarro är nu vänner

Vänner

27 sep, 21:09

Daniel Ågren och Johan Didron är nu vänner

Vänner

17 jan, 18:16

Daniel Ågren och Alexus är nu vänner

STÄNG