Forumregler för AktieExperterna.se

Aktieexperterna är en oberoende rådgivningssajt med inriktning mot allmänheten. Som ett mervärde till betalande och ickebetalande användare tillhandahåller vi ett forum avsett för diskussioner om aktier, fonder och övriga ämnen som kan intressera användarna. Aktieexperterna vill att diskussionerna på forumet ska vara konstruktiva med en hög kvalité. Därför har vi utarbetat ett antal forumregler till vilka alla användare av forumet ska ta hänsyn.

Aktieexperterna förbehåller sig rätten att stänga av användare som bryter mot dessa regler samt radera inlägg som bryter mot forumreglerna. Som användare av aktieexperternas forumtjänst förbinder du dig att tillgodogöra dig samt följa aktieexperternas forumregler. Som medlem i AktieExperterna godkänner du att nya förhållningsregler och riktlinjer kan läggas till i framtiden och att även dessa skall efterföljas.

1Generella Forumregler
1.1 Det är inte tillåtet att på forumet bryta mot svenska lagar och förordningar.
1.2 All kopiering samt användning av upphovsrättsskyddat material är förbjuden.
1.3 All spridning samt underlättande av spridning av piratmaterial eller misstänkt piratmaterial är förbjudet.
1.4 Inlägg innehållande hot, personangrepp, rasism och sexism är inte tillåtna. Inlägg av sådan karaktär kommer omedelbart att raderas.
1.5 Ett sansat språkbruk ska användas. Inga svordomar eller andra former av ovårdat språk tolereras.
1.6 Diskussionerna på forumet ska hålla en hög nivå. Inlägg som inte är konstruktiva tolereras inte.
1.7 Alla nya trådar ska innehålla tydliga rubriker som på ett bra sätt beskriver ämnet i tråden.
1.8 AktieExperterna tillåter inte att en person skapar mer än ett konto. Upptäcker vi att en och samma person skapat fler konton kommer alla konton förutom det första att spärras.
1.9 Det är inte tillåtet att agera i någon annans namn eller låtsas vara någon annan verklig individ. Det är inte heller tillåtet att användarnamn innehåller ord som relateras till hemsidans grundare, medarbetare, AktieExperterna Sverige AB eller AktieExperternas partners och till följd av detta misstolkas av andra som företrädare för någon av dessa parter.
2Reklam
2.1All form av annonsering och reklam för egna samt andras sajter på forumet är förbjuden, såvida inte Aktieexperterna i förväg har gett sitt godkännande.
2.2Det är inte heller tillåtet att i en användares forumprofil publicera material eller innehåll som kan ses som reklam för egna samt andra sajter.
3Insamling av användaruppgifter
3.1Det är inte tillåtet att samla in forumanvändares kontaktuppgifter i stor skala. Detta gäller såväl privatpersoner som företag.
3.2Att i stor skala kontakta AktieExperternas medlemmar via personliga utskick eller annan form av ”spamming” jämställs på denna sida med reklam. Detta är därmed inte tillåtet om AktieExperterna i förväg inte givit sitt godkännande.
4E-Post utskick
4.1Som medlem i AktieExperterna godkänner jag att AktieExperterna kan komma att göra e-postutskick till den e-postadress som angavs vid registreringen. Om e-postutskick ej önskas går det bra att avregistrera sig från detta genom att skicka e-post till kundservice@aktieexperterna.se.