SensoDetect - Användare rättspsykiatrin

SensoDetect - Användare rättspsykiatrin Bevaka tråd

Startad av DaniTheDog

Välkommen till forumet!
Du måste vara inloggad för att kunna skriva inlägg.

DaniTheDogs bild

I rättspsykriatrin i Växjö har man börjat använda SensoDetects SD-BERA vid dignostiska utredningar angående ADHD och Schizofreni. Detta enligt Nyhetsblad från Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö Nr 2/2009 September. Denna "gamla nyhet" är ny för mig.

SensoDetect börjar redan innan studierna är klara att sälja sin metod med framgång. Detta är ännu ett exempel som talar för att SensoDetect kommer lyckas med att sälja SD-BERA. Jag tror att vi får se fler nyheter likt denna framöver. Närsta vecka 101123 släpps delårsrapporten och då får vi se vart det bär.

Drift- och verksamhetschefen Anita Åkesson säger följande: " Ju säkrare underlag, desto bättre förutsättningar har vi att ge patienterna en trygg, säker och inte minst rätt behandling." Det som Anita säger bekräftar det jag skrev i min tidigare blogg att det inte kommer gå att ignorera de fördelar som SD-BERA medför för patienter och användare.

Josef Ericson som är leg psykolog och arbetar med metoden på SensoDetect berättar bla att metoden har stor säkerhet och att det aldrig förekommit några falska positiva diagnoser. Han berättar också att har man både ADHD och Schizofreni så visas även detta i analysen.

SD-BERA kan både bekräfta och avfärda misstankar om en diagnos. Resultatet används sedan i den fortsatta behandlingen. SD-BERA används redan på flera kliniker i landet och nu också i Växjö.
Lite kort nattläsning från hunden.

Artikeln i sin helhet: http://www.ltkronoberg.se/upload/Dokument/Halsa_och_vard/Hitta_ratt_i_va...

max 50 000 tecken

Avbryt
* Den information som förmedlas av våra experter är allmän och inte personligt riktad.
STÄNG