Vill du bli AktieExpert?

Vill du bli AktieExpert?

Är du en blivande expert?

Som expert hos AktieExperterna låter du allmänheten ta del av dina verkliga aktie-, fond- och ppm portföljer. När du lägger en order informeras de som tar rygg på dig. På detta sätt kan de följa dig i ditt sparande. Du får ett privat forum tillsammans med dina ryggtagare där du kan svara på frågor och dela med dig av dina tankar och portföljuppdateringar. Det är dock helt frivilligt hur mycket du vill skriva på ditt forum.

50/50 modellen

Ersättningen som du får från AktieExperterna bygger på en 50/50 modell. Tillsammans med dig avgör vi en rimlig månadskostnad för kunderna och du får hälften av denna summa exkl moms. Tex. om du har 100 följare och priset på en prenumeration är 100 kr, får du 4 000 kr per månad (100*100/2 * (0,80) = 4000).

För dig som är aktiv i ditt sparande och agerar på olika ekonomiforum idag, innebär jobbet som expert inte särskilt mycket extra tidsåtgång. Med andra ord är detta en bra extra intäkt för dig som vill bli erkänd för dina kunskaper. Det viktigaste är dock att du tycker det är roligt!

50/50 modellen innebär naturligtvis även att vi ägare har åtaganden som ska efterföljas. Vi bekostar marknadsföringen av alla experter samt står för alla övriga kostnader som berör hemsidan och företaget AktieExperterna Sverige AB i övrigt. Om du har funderingar eller frågor om våra åtaganden eller allmänt om 50/50 modellen får du gärna kontakta oss så berättar vi mer!

Vad krävs för att vara expert?
  • Alla fiktiva order som läggs på AktieExperterna ska spegla verkliga pengar.
  • Fiktiva order skapas så fort som möjligt efter varje verkligt orderavslut.
  • Du skall ha god avkastning sedan flera år tillbaka i tiden.
  • Du agerar oberoende och styrs inte av utomstående intressen.
  • Innehavstiden för de fiktiva order som läggs på AktieExperterna ska överstiga minst en dag.

Tycker du att detta verkar intressant och att du kanske skulle passa som expert? Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och en kort, sammanfattad avkastningshistorik till kundservice@aktieexperterna.se så kan vi diskutera mer!

STÄNG